CG

Vi är ett väletablerat företag med kontor i Nerja, juvelen på Costa del Sol, 45 minuter från Malagas flygplats.

Med 34 års erfarenhet av att hjälpa köpare och säljare är vi stolta över att säga att vi erbjuder en mycket professionell, smidig och samtidigt mycket personlig service. Våra kunders tillfredsställelse är inte bara vår bästa propaganda, utan det är också det som stöder oss.

Oavsett om du är en köpare eller en säljare hjälper vi dig gärna. Om du vill köpa en fastighet har vi en av de bredaste portföljerna för försäljning i området, vi är det bästa alternativet för att hjälpa dig att hitta din nästa fastighet.

Vårt team talar spanska, engelska, franska, tyska, danska och fler språk. Som om det inte var tillräckligt har vi ett mycket brett nätverk av medarbetare, vars fastigheter till salu vi också kan erbjuda dig.

Om du vill sälja, om du bestämmer dig för att sälja din fastighet till försäljning hos CG Real Estate kommer du att göra rätt val; Vi ger ditt hem den exponering det förtjänar för att hitta köparen på kortast möjliga tid.

Efter 34 års erfarenhet har vi en mycket finjusterad marknadsföringsstrategi och en mycket optimerad arbetsfilosofi, med tillgång till de bästa reklampaketen från de bästa portalerna. fastighetsbyråer i Europa, månadsannonsering i lokala tryckta tidskrifter, våra fastigheter publiceras automatiskt på webbplatserna för 20 andra lokala och internationella partnerfastighetsbyråer och mycket mer.

Även välkända fastighets-tv-program som A Place in the Sun från brittisk tv kommer till oss med sina potentiella köpare!

Ägare och chef för CG Real Estate är Pepi Galiánez. Hon har sålt fastigheter i området sedan 1980 och var en av pionjärerna för att introducera brittisk och skandinavisk turism till området.